Sexleksaker berikar tillvaron…

Sexleksaker kan berika tillvaron

Sexleksaker kan berika tillvaron
Sexleksaker finns i många olika varianter och kan vara effektiva hjälpmedel för sexuell njutning och allmän tillfredsställelse i tillvaron för både män och kvinnor. Man kan dela in sexleksakerna på nätet i några olika huvudsakliga kategorier av de vanligaste sorterna. Den mest kända är kanske massagestaven (”vibratorn”), som i sin tur finns i ett antal olika utformningar och varianter för att stimulera olika delar av kroppen och på olika sätt, genom olika typer av former, material, vibrationsmönster och så vidare. Sedan finns olika typer av sexleksaker som har gemensamt att de är tänkta att användas genom att omsluta det manliga könsorganet, och som därmed kan ses som en egen kategori. I detta ingår dock så vitt skilda saker som konstgjorda kvinnliga könsorgan och erektionshjälpmedel i form av till exempel penisringar som saktar ner blodflödet i kroppsdelen. Vidare finns ett antal olika varianter av leksaker som på ett eller annat sätt riktar sig mot bröstvårtorna, till exempel genom att lägga på tryck i form av klämliknande anordningar eller genom att skapa en sugeffekt.

Vissa kategorier mer okända
De hittills nämnda kategorierna är kanske de som är allra vanligast att förknippa med termen sex leksaker. Men det finns även andra varianter som kanske inte är vad som man kommer att tänka på allra mest omedelbart när man hör ordet. Dit hör till exempel erotiska möbler, som på olika sätt kan formas för bekvämlighet och stimulans för kvinnokroppen eller manskroppen. Dessutom finns olika varianter av apparater för elektroniska erotisk stimulans där man på elektroniskt vis stimulerar nerver i kroppen, vilket somliga har en stor skepsis mot att testa, men som många finner mycket användbart och njutningsfullt. Sist men inte minst förekommer också mängder av improviserade sexleksaker runt om i hemmen där föremål som inte är tänka för detta använd på mer eller mindre påhittiga vis.

SvenskaLänkar.com – en bra svensk seo-optimerad länkkatalog

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Susanna Petersson

  Jag rekommenderar den här sidan eftersom jag är mycket nöjd med den.

  Deras sexleksaker och sexhjälpmedel är riktigt bra och av hög kvalitet. Der finns också en bra service och vägledning om du inte vet vad du ska välja

  xx Susanna

  1. natalia

   Ni har säkert bra saker också.
   Jag tycker nog att de flesta Svenska shoppar har ett såväl god service som kvalite.
   Kul att fler o fler upptäcker den extra kryddan med sexleksaker !

   Med vänliga hälsningar
   Natalia

stats